MENÜ

Night Electronic
Az elektronikus zenék Mekkája

Dj Suli:

Suli 18 évesen kezdett megismerkedni a dj szakmával,mikor a helyi       club-ban(The Club Koccintó) egy úgynevezett "Dj Születik" tehetségkutató indult útjára.A versenyt igaz nem nyerte meg,de az ott szerzett tapasztalatok nagyon sokban előre segítették a szakmában.Többnyire a modern tánc zenék megszállotja,de ha kell belekóstolgat a pörgős House és Minimal stílusú zenékbe is.

Dj.Smallrice:

A kicsi rizsa 16 évesen kezdett megismerkedni a lemezjátszók rejtelmeivel.Ő az a srác aki megnyerte a "Dj Születik" tehetségkutatót és díja egy fergeteges Back2Back party volt Dj Montillával.Többnyire a House,Electro,Progressive és Minimal zenéket szereti pörgetni.

Dj Montilla:

A Club Koccintó REZIDENSE! Már három éve pörgeti e szerény kis Club-ban lemezeit és bizony nem sok dj mondhatja el ezt magáról.Ami különös benne,hogy minden hétvégén jobbnál-jobb programokat készít.Tudni illik rólla,hogy nem magának játszik hanem kedves közönségének, akik nagyon szeretik, sőt imádják őt.Álltalában a modern tánc zene hívője,de egyszer kétszer előkapja tarsojából az elektronikus zenéit is.

 

Asztali nézet